Thursday, June 11, 2009

Uitnodiging Unsettled Scores!!!

Hallo allemaal!

Het is zover! Na veel, lang en hard werken, wilde ik hierbij de aankondiging van mijn eindexamen aan het Conservatorium te Amsterdam maken. Deze zal ik, middels een bijzonder project, uitvoeren in de Yakultzaal van de Beurs van Berlage in Amsterdam op 17 juni a.s.
Een korte uitleg.
Greg, de dirigent van Kamerorkest Trajectum en een goeie vriend van mij, en ik hebben een voorstelling gemaakt genaamd: Unsettled Scores. Met ‘Modern Hollywood’ als overkoepelend thema, bestaat de voorstelling uit twee gedeelten; een gedeelte voor de pauze en een gedeelte na de pauze. Voor de pauze speelt het orkest bekende bestaande moderne hollywoodthema’s uit films Jurassic Park, Lord of the Rings, Schindler’s List, Pirates of the Carribean, Gladiator en Kill Bill... Tijdens dat het orkest speelt, zal op een groot videoscherm live VJ-beelden worden geprojecteerd.
Het tweede gedeelte van de voorstelling is mijn feitelijke eindexamen. Ik heb muziek geschreven voor Kamerorkest Trajectum en mijn eigen band: The AsSense. Deze muziek zullen wij spelen onder een groot videoscherm, waarop beelden uit films uit het oeuvre van niemand minder dan Johnny Depp zullen worden vertoond door een live video-editor die bij de muzikanten op het podium plaats zal nemen.
En als klap op de vuurpijl zal van deze avond door Cine Video Group uit Hilversum een live dvd-registratie worden gemaakt van deze bijzondere voorstelling.
Unsettled Scores belooft dus een bijzonder event te worden en wij willen bij deze graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie van harte uit te nodigen op deze bijzondere avond!!!

Dus wees erbij op 17 juni a.s. in de Beurs van Berlage!

Ciao,

Robin Assen

(Reserveringen: bel de Beurs van Berlage!)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wie:
Robin Assen met The AsSense i.s.m. Kamerorkest Trajectum o.l.v. Greg Hubert

Wat:
Unsettled Scores

Waar:
Beurs van Berlage (Yakultzaal), te Amsterdam

Wanneer:
17 juni a.s.
zaal open 20.00h
aanvang 20.30h
duur programma incl. pauze: +/- 100 min.

Kaarten en info:
reservering:
www.unsettledscores.com
http://www.beursvanberlage.nl/nieuws_actualiteiten/index.php?id=71

Info:
Website: www.unsettledscores.com
E-mail: unsettledscoresevent@gmail.com



Routebeschrijving:
De Beurs van Berlage ligt aan de Damrak 243 te Amsterdam en is gemakkelijk bereikbaar vanaf Amsterdam Centraal (lopen +/- 5 min.). Ook is er een parkeergarage aanwezig.

-Voor de route per OV: www.9292ov.nl
-Voor de route per eigen vervoer: www.routenet.nl
-Of kijk op:
http://www.beursvanberlage.nl/bezoekersinformatie/index.html

No comments:

Post a Comment